Trgovina

»Za čudovito damo« – Vlažilna krema za obraz Kind Strawberry in balzam za ustnice Kissing Lips
3. novembra, 2020
»Za dragoceno osebo« – Kremno mazilo za obraz Calming Schisandra in balzam za ustnice Kissing Lips
3. novembra, 2020

»Zate, ker si« – Obrazna vodica Joyful Berries in maska za obraz Caring Plants

39,90 38,50

Svoji najdražji osebi/prijateljici-ju/sinu/hčerki podari naravno darilo. Darilni komplet bo očistil kožo obraza, predvsem mastno in jo zmehčal.

Kategorija:

Komplet vsebuje obrazno vodico Joyful Berries, katera očisti in izredno navlaži kožo, ter obrazno masko, ki popolnoma očisti mastno kožo obraza in tako odpravi razne nečistoče.

Z nakupom darila iz kozmetike Papallona več nisi v dilemi, kaj kupiti, poleg tega kupiš popolnoma naravno in uporabno darilo in prihraniš čas za pripravo in zavijanje daril. Darilo je pakirano v lepi darilni škatlici, zraven je tudi napis »Zate, ker si«. Po želji se dopiše še poljubno voščilo z imenom osebe, kateri je darilo namenjeno. Širimo pozitivnost.

Odlična sveža maska Caring Plants količine kar 100g, kar zadošča za najmanj deset uporab. Maska za obraz s posebno zeleno glino Montmorillonite, maroško vulkansko glino, s pomarančno lupino, Amlo, Matcho, Reetho in hibiskusom za mastno kožo obraza. Odstranjuje mrtve kožne celice, čisti pore, preprečuje nastajanje mozoljev in spodbuja obnavljanje kože. Zakaj še je tako posebna, kvalitetna in ugodna?  Ker so najboljše sveže pripravljene maske, torej maske v prahu, katere si potem sami zmešamo z malo vode ali vodico za obraz. Vnaprej pripravljene maske z vodo vsebujejo še konzervanse, česar pri tej ni, saj vsebuje samo čiste mlete dragocene sestavine iz narave, zato je 100% naravna, brez kakršnihkoli »slabih« dodatkov. V maski so zraven odličnih zelene in maroške vulkanske gline še izredno učinkovite in dragocene rastline v prahu, katere kožo še nahranijo, zgladijo in obogatijo z vitamini. Maski je dodana še 100% bombažna pralna kozmetična krpica, katero uporabite za lažje odstranjevanje maske, ob čemer se ustvari še nežen piling. Dodana je pa tudi biorazgradljiva mini kozmetična žlička, s katero si masko pripraviš.

KOLIČINA: 100g

Čudovita sadna vodica Joyful Berries za obraz z aktivnimi učinkovinami, s hidrolatom manuke, z ekstraktom borovnic, s pravimi mletimi jagodami in s Ksilitolom, z blagim sadnim vonjem. Primerna za vse tipe kože, tudi za nečisto, občutljivo, kožo s kakšnimi težavami, zrelo kožo ali kot dodatno nego pri koži, izpostavljeni soncu. Izredno vlaži in čisti kožo, jo osveži, pomirja, mehča in obogati z dragocenimi vitamini

KOLIČINA: 100ml

Več o izdelkih

Kliknite na posamezni izdelek:

Joyful Berries

Caring Plants

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več