Trgovina

»Očarljiv moški« – Krema za obraz Charming Kokum in roll on deodorant Strong Citrus
3. novembra, 2020
»Za sonce, kot si ti« – Roll on deodorant Sunny Manuka in balzam za ustnice Kissing Lips
3. novembra, 2020

»Svežina« – Roll on deodoranta Strong Citrus in Sunny Manuka

24,20 22,99

Komplet obeh deodorantov za popolno svežino. Eden za enega, drug za drugega. Lahko pa oba za eno osebo, saj sta primerna za oba spola.

KOLIČINA: 50ml in 50ml

Kategorija:

Komplet vsebuje oba deodoranta iz ponudbe v spletni trgovini, katera zelo učinkovito preprečujeta neprijeten vonj. Strong Citrus je bolj citrusno-sladkega svežega vonja, Sunny Manuka pa bolj sladko-cvetličnega.

Edinstveni  veganski slovenski oljni roll on deodorant Strong Citrus, ki zares učinkuje, obenem je brez dražilnih sestavin, kot so soda bikarbona, kloridi, soli….in je zato primeren za vse tipe kože, tudi za zelo občutljivo. Je s citrusno-sladkim vonjem limonske trave, mandarine, sandalovine in vanilije . Ker je na oljni osnovi, brez vode, je tudi popolnoma brez konzervansov, je torej popolnoma naravni. Uspešno preprečuje neprijeten vonj in pomirja. Primeren je zanj in zanjo. Porabi se ga malo.

Edinstveni veganski slovenski oljni roll on deodorant Sunny Manuka, ki zares učinkuje, obenem je brez dražilnih sestavin, kot so soda bikarbona, kloridi, soli….in je zato primeren za vse tipe kože, tudi za zelo občutljivo. Je s sladkim vonjem manuke, mandarine in vanilije . Ker je na oljni osnovi, brez vode, je tudi popolnoma brez konzervansov, je torej popolnoma naravni. Uspešno preprečuje neprijeten vonj in pomirja. Primeren je zanjo in zanj.

Uporaba

Majhno količino deodoranta namaži na popolnoma čisto in suho kožo pazduh in jo po potrebi vtri s čistimi in suhimi prsti. Ne uporabljaj na vlažni koži. Lahko uporabljaš oba naenkrat, lahko pa enega odstopiš partnerju/partnerki ali prijateljici/prijatelju.

Sestavine

Kliknite na posamezni izdelek:

Strong Citrus

Sunny Manuka

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več