Trgovina

»Čista koža« – Maska za obraz Caring Plants (z žličko in pralno bombažno krpico) in obrazna vodica Joyful Berries
3. novembra, 2020
»Nežna mehkoba« – krema za obraz Kind Strawberry in oljni serum za obraz Angelic Monoi
3. novembra, 2020

»Skrbna nega« – Maska za obraz Caring Plants (z žličko in pralno bombažno krpico) in maska za obraz Friendly Blossom (z žličko in pralno bombažno krpico)

45,00 42,70

Odlična nega za mešan tip kože, ki potrebuje posebno pozornost. Z obema maskama boš očistila in uravnovesila kožo svojega obraza. Za daljšo uporabo, saj je vsake maske po 100g, kar zadošča za vsaj deset uporab na obrazu (vsake posebej), zraven še ima vsaka svojo žličko in pralno krpico.

KOLIČINA: 100g in 100g

Kategorija:

Komplet vsebuje masko za obraz za mastno kožo, katera odlično očisti kožno povrhnjico raznih nečistoč in odvečnega sebuma, ter obrazno masko za suho, občutljivo in zrelo kožo.

Odlična sveža maska Caring Plants količine kar 100g, kar zadošča za najmanj deset uporab. Maska za obraz s posebno zeleno glino Montmorillonite, maroško vulkansko glino, s pomarančno lupino, Amlo, Matcho, Reetho in hibiskusom za mastno kožo obraza. Odstranjuje mrtve kožne celice, čisti pore, preprečuje nastajanje mozoljev in spodbuja obnavljanje kože. Zakaj še je tako posebna, kvalitetna in ugodna?  Ker so najboljše sveže pripravljene maske, torej maske v prahu, katere si potem sami zmešamo z malo vode ali vodico za obraz. Vnaprej pripravljene maske z vodo vsebujejo še konzervanse, česar pri tej ni, saj vsebuje samo čiste mlete dragocene sestavine iz narave, zato je 100% naravna, brez kakršnihkoli »slabih« dodatkov. V maski so zraven odličnih zelene in maroške vulkanske gline še izredno učinkovite in dragocene rastline v prahu, katere kožo še nahranijo, zgladijo in obogatijo z vitamini. Maski je dodana še 100% bombažna pralna kozmetična krpica, katero uporabite za lažje odstranjevanje maske, ob čemer se ustvari še nežen piling. Dodana je pa tudi biorazgradljiva mini kozmetična žlička, s katero si masko pripraviš.

Odlična sveža maska Friendly Blossom količine kar 100g, kar zadošča za najmanj deset uporab. Maska za obraz z belo glino, maroško vulkansko glino, vrtnicami, hibiskusom in jagodami za suho, občutljivo in normalno kožo obraza. Odstranjuje mrtve kožne celice, čisti, hrani, spodbuja obnavljanje kože in gladi kožo. Zakaj še je tako posebna, kvalitetna in ugodna?  Ker so najboljše sveže pripravljene maske, torej maske v prahu, katere si potem sami zmešamo z malo vode ali vodico za obraz. Vnaprej pripravljene maske z vodo vsebujejo še konzervanse, česar pri tej ni, saj vsebuje samo čiste mlete dragocene sestavine iz narave, zato je 100% naravna, brez kakršnihkoli »slabih« dodatkov. V maski so zraven dveh kvalitetnih glin dodane še dragocene mlete rastline, katere obraz poleg čiščenja še nahranijo in jo obogatijo z vitamini. K maski je dodana še 100% bombažna pralna kozmetična krpica, katero uporabite za lažje odstranjevanje maske, ob čemer se ustvari še nežen piling. Dodana je pa tudi biorazgradljiva mini kozmetična žlička, s katero si masko pripraviš.

Uporaba

Z masko očisti obraz po navodilih na embalaži (maske ne mešajte, zajemajte s kovinskimi žličkami/predmeti), tako, da si določeno pripravljeno količino maske naneseš na obraz v tankem sloju in po desetih do petnajstih minutah speri s priloženo krpico in mlačno vodo. Nato obraz dodatno očisti in navlaži z obrazno vodico in jo napolni z vitamini.

Sestavine

Kliknite na posamezni izdelek:

Caring Plants

Friendly Blossom

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več