Trgovina

DARILNI KUPON (20,30 ali 50€) – Posebno, unikatno darilo za izbiro naravnih izdelkov
28. oktobra, 2021
Darilo “Naravno zate” – Darilni kupon in 5ml vlažilne kreme Kind Strawberry
8. decembra, 2021

Darilo “Iz narave zate” – Darilni kupon in balzam za ustnice Kissing Lips

24,20

Svoji najdražji osebi/prijateljici privošči nekaj čudovitega, naravnega. Naj bo to edinstven darilni komplet z darilnim kuponom v vrednosti 20€ in balzamom za ustnice za negovane in obnovljene ustnice.

Darilce je ročno zapakirano.

Kategoriji: ,

Darilni komplet vsebuje darilni kupon za 20€, s katerim si obdarovanka sama izbere kar želi, ter balzam za ustnice, kateri naredi ustnice ponovno mehke in nežne.

Z nakupom darila iz kozmetike Papallona več nisi v dilemi, kaj kupiti, poleg tega kupiš popolnoma naravno in uporabno darilo in prihraniš čas za pripravo in zavijanje daril. Darilo je pakirano v lepi papirnati darilni škatlici. Po želji se dopiše še na naravni papir poljubno voščilo z imenom osebe, kateri je darilo namenjeno, kar samo napišeš v opombe. Čisto preprosto. Prav tako lahko darilo pošlješ na naslov obdarovanke, kar pri dostavi zapišeš njen naslov. Kakršnekoli želje za dopis voščila  označiš v opombah. 😉

VREDNOST BONA: 20€

Balzam za ustnice Kissing Lips z ricinusovim oljem, oljem riževih luščin, s karnauba voskom, z Monoi, kokosovim, kokum in kakavovim maslom, ter z blagim sladkim vonjem. Balzam močno hrani in neguje suhe in razpokane ustnice, ter jih izredno mehča.

KOLIČINA: 4ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več